Las Tapas, Hilversum

Hét tapas restaurant in Hilversum – met trots!

Al sinds 1999 bestaat dit tapas restaurant in Hilversum. Voor velen is het een begrip geworden, iets wat wij zelf overigens niet voor lief aannemen en dus kritisch blijven op de sfeer en kwaliteit van alles wat wij verzorgen. Uit eten bij een tapas restaurant in Hilversum moet een traktatie zijn want je bent uit om te ontspannen, even weg van de dagelijkse sleur.

Kom lekker binnen, ga lekker zitten, begin met een drankje en kies wat lekkers te eten. Het restaurant is te vinden aan de Havenstraat 18b te Hilversum in een voormalige wasserette. Het smalle diepe pand is ingericht op gezelligheid zodat iedereen zich op z’n gemak voelt. De open keuken voegt extra leven toe aan de huiselijke sfeer. Onze keuken bereidt iedere dag alle gerechten vers om te kunnen voldoen aan de verwachtingen die onze gasten hebben wanneer zoeken naar een goed tapas restaurant in Hilversum.

Wil je liever dat we bij je thuis of op de zaak komen? Las Tapas kan thuisbezorgen. Voor iets heel anders boek je nu onze sloep met schipper en ga je lekker varen met je vrienden, familie of collega’s!