Las Tapas toen en nu

Verleden
Het is 1999 als Las Tapas in Hilversum haar deuren opent. De oude wasserette werd omgetoverd tot een restaurant in Spaanse sferen. Tafels ingelegd met mozaïek, stucwerk waar de bakstenen nog zichtbaar zijn en op tafel een kannetje Sangria; je hebt bij Las Tapas daadwerkelijk het gevoel dat je even op vakantie bent. In de open keuken zijn de koks druk bezig de tapas vers te bereiden. Af en toe een sissend geluid gevolgd door een vlam en weer is een gerecht klaar om uitgeserveerd te worden. Voor veel gasten uit Hilversum en ver daar buiten is Las Tapas een begrip in de Mediastad.

 

Heden
In 2018, bijna twintig jaar verder is het stokje overgegeven aan de, op dat moment, nieuwe eigenaren van Las Tapas: Renate Vennik en Marco Beek. Beiden geen onbekende gezichten in Las Tapas. Zij waren al werkzaam in het restaurant in Hilversum tussen 2006 en 2015. In de zomer van 2018 hebben zij het restaurant overgenomen en zijn er met een frisse blik naar gaan kijken. Wat is goed en wat kan misschien beter! Voor beiden was al snel duidelijk dat Las Tapas moet blijven wat het is; een restaurant waar je ontspannen kan genieten van heerlijke tapas.

 

Las Tapas blijft vernieuwen, zowel in de keuken als het uiterlijk van het restaurant. Met betonlook muren en grotendeels nieuw meubilair behoudt de zaak zijn authenticiteit maar is toch aangepast naar de huidige tijd. Niet alleen het interieur worst subtiel aangepast, maar ook de kaart kent steeds nieuwe gerechten. Marco, de Las Tapas chef, voegt van tijd tot tijd nieuwe gerechten aan de kaart toe. Zo kunt u steeds opnieuw genieten van de lekkere nieuwe en de vertrouwde, bekende tapas. Naast deze noviteiten op de kaart wordt er ook gekeken naar de Tapa del mes; de tapa van de maand. Op de borden in de zaak kun je zien wat de koks buiten de kaart om hebben bedacht. Deze bijzondere gerechten kunnen seizoensgebonden zijn en variëren van een vegetarische tapa met vers fruit tot een bijzondere tapa met oesters of kreeft. Dit is Las Tapas anno nu!

 

Tapas Thuis
In de periode vanaf maart 2020, toen de horeca onverwacht moest sluiten i.v.m. het Corona virus, heeft Las Tapas haar diensten uitgebreid met Tapas Thuis. Bijna alle gerechten van de kaart online te bestellen en deze worden op een afgesproken moment bij u thuis bezorgd of afgehaald. Naast de bekende gerechten zijn er ook diverse menu's gekomen. Gezellig voor als u voor gemak gaat. Met specials rond de feestdagen kunt u met zo'n menu, een kant en klaar feestdiner uitserveren en kunt u uw gasten iets bijzonders voor zetten.

 

Buen provecho (eet smakelijk)

 

Het restaurant biedt plaats aan ruim zestig gasten.

Nieuwsgierig geworden?
Reserveer nu